Lezerscolumn inzenden

Wil jij de lezers van Living Slow vertellen over hoe breien rust in jouw leven bracht? Ze overtuigen dat bomen knuffelen geweldig is? Laten weten wat de wisseling van de seizoenen met je doet? Of vertellen over hoe geweldig jouw maand zonder telefoon was? Dan ben je op de juiste pagina beland. Hier kun je een lezerscolumn inzenden over een zelfgekozen onderwerp. Alles wat binnen langzaam leven, rust vinden, persoonlijke ontwikkeling en waardevolle momenten creëren past is welkom. De lezerscolumns die tot nu toe zijn ingezonden kun je hier teruglezen.

Richtlijnen:
– Het aantal toegestane woorden is 400 tot 600.
– Columns geschreven vanuit een duidelijk commercieel oogpunt worden niet geplaatst.
– Je column mag afgesloten worden met je naam en er mag gelinkt worden naar één persoonlijk social media kanaal of persoonlijk blog. Je kunt er ook voor kiezen de column anoniem te laten plaatsen.
– Living Slow zal zorgen voor een passende foto bij het stuk.

Je column inzenden kan naar lezerscolumn@livingslow.nl.

Overige voorwaarden:
Living Slow is een website die momenteel geen inkomsten heeft. Er wordt daarom (nog) geen vergoeding aangeboden in ruil voor je column. Deze mogelijkheid is echt bedoeld voor mensen die graag schrijven als hobby en het leuk vinden om anderen te inspireren en enthousiasmeren.
Bij het inzenden van een column ga je ermee akkoord dat het stuk op Livingslow.nl geplaatst mag worden. Een gedeelte van de column wordt daarnaast eventueel in een nieuwsbrief van Living Slow geplaatst. Verder zal de column niet op andere plekken geplaatst worden.
Indien je stuk geplaatst wordt, wordt er contact met je opgenomen. Mocht je in de toekomst willen dat het stuk verwijderd wordt van de website dan is dat helemaal prima en kun je contact opnemen met lezerscolumn@livingslow.nl.